Summer peel korting!

By Sophie nog geen reacties Jun 12, 2022 Skincare Terug naar blog overzicht

Summer peel korting!

Waarom deze peeling juist wél goed is tijdens de zomer

Nu de hete dagen weer in het land zijn, krijgen wij steeds meer de vraag of je ook peelings mag ondergaan in de zomer. En het antwoord is: ja! Het enige waar je rekening mee moet houden is de downtime en UV-straling. Twijfel je aan een behandeling in de zomer, heb je liever geen downtime maar wil je wel werken aan huidverbetering? Dan zijn de Liposomatische Peels de oplossing. Met deze behandeling zit je namelijk altijd safe.

Wat is een Liposomatische peeling?

Een Liposomatische peeling is een peeling op basis van liposomen. Liposomen zijn kleine, holle vetbolletjes. In de holte van de bolletjes kunnen werkzame ingrediënten worden ingekapseld. Deze ingrediënten bestaan uit bepaalde zuren die specifiek werken op huidverbetering. Door de zuren in te kapselen, kunnen deze bijzonder snel tot in de diepste lagen van de huid dringen en zo hun werk doen. Hierdoor zijn ze erg effectief.

mariekevbfotografie-156.jpg

Waarom is de Liposomatische Peeling ideaal gedurende de zomer?

De peeling is geschikt gedurende de zomer doordat de zuren zich bevinden in het liposoom. Bijwerkingen zullen zich daarom tot een minimum beperken doordat het selectief en progressief in de huid wordt afgegeven. Hierdoor is de peeling ook geschikt tijdens de zwangerschap en mag op elk huidtype toegepast worden.

Werken op 2 verschillende wensen

Wanneer er gestart wordt met de behandeling, wordt er altijd een combinatie gemaakt van 2 parels waarvan de eerste de Salisome Duo is. Dit komt omdat deze een keratolytische werking heeft en hierdoor de tweede parel nóg beter zijn werk kan doen. Met de tweede parel kunnen we het specifieke doel aanpakken. De parels worden beide op de huid ingemasseerd.

Schermafbeelding 2022-07-20 om 14.58.23.png

Na het aanbrengen van de parels wordt een heerlijk verkoelend masker aangebracht. De behandeling wordt afgesloten met een kleine gezichtsmassage. De huid wordt vertroeteld met de Recovery Gel van Toskani en beschermd met de broad spectrum SPF 50 van Toskani. Een liposomatische peeling verbetert huidproblemen én geven je huid een prachtige glans. Waar wacht je nog op?

Boek deze fantastische summer peeling NU met korting (67 i.p.v. 79 euro). Let op! Deze actie loopt tot 1 september 2022. Boek hier je liposomatische peeling

nog geen reacties

  • Nog geen opmerkingen

Reageren:

Your email address will not be published. Required fields are marked *