Microneedling @home

By Sophie nog geen reacties Jan 18, 2021 Skincare Terug naar blog overzicht

Microneedling @home

Ik heb nu toch wat leuks voor je!

Microneedling @home. De manier waarbij ik jou help om jouw huid te verbeteren, gewoon fijn thuis! Ideaal. Zeker nu tijdens deze vervelende COVID-19 periode waardoor ik behandelingen beperkt mag uitvoeren.

First things first. Wat is microneedling eigenlijk?

Microneedling is een techniek die we gebruiken voor huidverbetering d.m.v. huidbeschadiging. Dit doen we door het gebruik van minuscule naaldjes die kanaaltjes in de huid boren. Hierdoor ontstaan oppervlakkige "microwondjes".

Om deze wondjes te herstellen gaat het natuurlijke huidgenezingsproces aan het werk. Er treedt celvernieuwing op en er komen groei- en helende factoren vrij, wat zorgt voor de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid. Hierdoor wordt de huid stralender, strakker en gladder.

Pukkelvrij_ (4).jpg

Dat klinkt eng! Zelf microwondjes maken!

Ja, dat klopt! Maar geloof me. Microneedling @home behandelt vooral de oppervlakte van de huid. Je kunt hierbij niet snel iets mis doen. Wel adviseer ik je om mijn behandelprotocol op te volgen. Zo leer je hoeveel banen je moet maken, welke richtingen je op moet en hoe je microneedling combineert met serums voor een vitamine en minerale boost.

Toch liever microneedling laten uitvoeren i.p.v. zelf doen?

Natuurlijk kan dat. Lees hier meer. Of boek direct een behandeling. Microneedling laten uitvoeren in de kliniek is intensiever omdat ik een diepere naaldlengte gebruik. Ik adviseer deze naaldlengte niet voor thuis om vervelende complicaties @home te voorkomen. Het behandelen van (acne)littekens, rimpels en roseacea of andere huidproblemen kan je daarom beter aan mij overlaten.

Microneedling @home is perfect voor degene die opzoek is naar een stralende huid, poriën wilt verfijnen en een grove huidstructuur wilt verminderen. Waar wacht je op?

Het microneelding @home op maat kost 120. Het pakket bestaat uit: microneedling roller 0,3mm (50x te gebruiken), een flesje degreasing solution 50ml (desinfectie voor roller en huid) en een box met serum ampullen. Deze box wordt op basis van jouw huidtype en huidwens gekozen.

Wil jij microneedling @home proberen? Vraag hier jou behandelplan aan. Vergeet niet je huidtype en huidwens te vermelden of stuur een foto mee. Dan doe ik dit voor je.

Let's rolllll.

Liefs,

Sophie Huidtherapeut

nog geen reacties

  • Nog geen opmerkingen

Reageren:

Your email address will not be published. Required fields are marked *