Blog-cursus-skincare: stap 2

By Sophie nog geen reacties Mar 16, 2021 Terug naar blog overzicht

Blog-cursus-skincare: stap 2

Een toner gebruik je als stap 2 in je skin care routine. Velen weten het niet MAAR een toner is een echte mooi maker. In goede toners zitten ingrediënten verwerkt die veel beter hun werking doen als in een vette oplossing zoals een creme. Daarnaast bevat een toner ingrediënten die je vochtbalans en huidbarrière versterken. Tonen dus!

Wat is nou het leuke aan een toner?

Heb jij puistjes of is je t-zone vet (voorhoofd, neus en kin) dan kan je de toner als creme gebruiken. En bij een droge huid volstaat een toner in de ochtend als cleanser. Gebruik de toner dan in combinatie met een wattenschijfje; spray de toner op en verwijder deze.

Een toner kan als kalmering tijdens zomermaanden heerlijk zijn. Zo heeft het kalmerende ingrediënt Aloë Vera een verkoelend effect bij zonverbranding. Ook kan je de toner in de koelkast zetten. Spray het op je huid. Gegarandeerd dat je huid gehydrateerd en opgefrist voelt!

Voor heren: wist je dat een tonic verzachtend is na het scheren en scheer irritaties voorkomt?

Als laatste een van mijn favoriete tips in het gebruik van een toner: breng eerst de toner aan en metéén hierna een creme. Hierdoor sluit je het vocht van de toner en haar werkzame ingrediënten in de huid.

Wil je een goede toner bestellen? Deze kost bij FIE maar 26 euro. Top product voor een zacht prijsje dus! Bestel hier.

Schermafbeelding 2021-03-16 om 18.14.38.png

nog geen reacties

  • Nog geen opmerkingen

Reageren:

Your email address will not be published. Required fields are marked *